2010. szeptember 4., szombat

Kifőztük, a hetedik!


Megjelent egy újabb tartalmas száma a Kifőztük magazinnak, tele jobbnál jobb ötletekkel az iskolaév megkezdésére készülve. Több, mint 50 receptet foglal magába ez a lapszám. Ezek között található néhány általam készített recept (amelyeket szívből ajánlok kipróbálásra), mint például a címlapon látható fahéjas csiga és az alábbi képen látható citromos-ricottás kuglóf.

Érdemes belelapozni, megnézni a bőséges leveskínálatot, előételeket, főételeket, ötletes és ínycsiklandozó reggeli italokat, desszerteket. Továbbra is óriási élvezetet jelent ezeken a recepteken dolgozni, reméljük, hogy ti is élvezettel lapozgatjátok, találtok benne kedvetekre való ételeket, ötleteket.

Azoknak, akik számára ismeretlen ez a kiadvány, jelzem, hogy itt regisztrálva ingyenesen letölthető a jelenlegi lapszám, illetve a korábban megjelent újságok is. Kellemes olvasgatást kívánok!

4 megjegyzés:

Piroska

Gratulalok a csapatnak. Nekem ez a kiadvany tetszik a legjobban. Kineztem belole 4 dolgot, amit hamarosan elkeszitek. Csak igy tovabb, ugyesek vagytok.

Jade

Koszonjuk Piroska! Nagyon orulok, hogy ennyire tetszik! Kivancsian varom, hogy melyik lesz a 4 recept :)

Gesztenye receptjei

Judith!

Nagyon klassz a mostani szám, már Szepykével is üzentem a csapatnak, hogy fantasztikusak vagytok.
Elkészítettem a Cinnabon fahéjas csigát, nem lett olyan szép, mint a Tiéd, de nagggyon finom volt.
Köszi a receptet itt is.
gesztenye

Jade

Koszonom szepen, Gesztenye! A tieid is szepek lettek! Nagyon orulok, hogy izlett!

Related Posts with Thumbnails

Jade konyhája   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP