2010. november 7., vasárnap

Karácsonyra készülődve...



Valószínű, hogy már sokan láttátok a blogokon megjelenő karácsonyi címlapot. A Kifőztük magazin karácsonyi akciójára szeretném felhívni a figyelmet.


Most elsősorban azokhoz szólnék, akik külföldről olvassák ezt a blogot. Ez a kiadvány más, mint a havonta megjelenő, ingyenesen letölthető magazin. Ebben a kb. 120 oldalas kiadványban 115 blogger írása jelent meg, különböző receptekkel, technikákkal, ajándékozási és dekorációs ötletekkel. Az volt az elképzelés, hogy ez a kiadvány segítsen elsősorban azokon a gyerekeken, családokon akik Karácsonykor éheznek, akiknek idén az árvíz vagy vörösiszap szemük láttára tette tönkre otthonukat. Azokon a gyerekeken, akik azóta szomorú tekintetű szülőket látnak nap mint nap és talán fel sem mérik, hogy mi történt, csak azt, hogy azóta minden megváltozott.


Szeretném kérni, hogy Ti, akik messze laktok az anyaországtól és lehetőségetek van arra, hogy segítsetek, tegyétek meg! Legyen az egy napi Starbucks kávé vagy egy éttermi vacsora ára, ez az érték az Élelmiszerbank és kapcsolatai közreműködésével jut el Karácsonykor egy olyan családhoz, akinek különleges gondviselésnek számít az, ami Neked talán már megszokott és rutinszerű.
A Kifőztük Karácsony honlapján megtalálható minden olyan információ, ami szükséges a banki átutaláshoz. Sajnos kártyával nem lehet fizetni, de ha éppen a bankod mellett haladsz el, vagy banki ügyeidet intézed, vedd a fáradtságot és néhány plusz percet, hogy átutalj annyit, amennyit a szíved diktál.

Nincs minimum összeg, bármennyit utalhatsz. Ezért cserébe kapsz egy olyan kiadványt, amelyet akár kinyomtathatsz és karácsonykor megajándékozhatod a magyar nyelvet ismerő/beszélő hölgy barátaidat, ismerőseidet. Biztosan nagy örömet fogsz okozni vele! Ha lehet, vidd hírét ennek a kezdeményezésnek, hogy minél többen csatlakozhassanak!


Köszönöm, köszönjük a hozzájárulásodat ahhoz, hogy egyeseknek mégszebb Karácsonya legyen!

4 megjegyzés:

Colors

Szia Judit! Hihetetlen jó rátalálni a blogodra! Nem is tudtam, hogy gasztroblogot vezetsz. Nagyon eltűntél a Weddingsen, nem is értettem :)Bőven lesz olvasnivalóm úgy látom :) üdv, barthaami

Jade

Szia Ami! Nagyon orulok, hogy idetalaltal! Hat igen, hetekig terveztem az ujabb bejegyzest, aztan a hetekbol honapok, majd evek lettek.
Sajnos idohianyban szenvedek mindig, de ritkan azert benezek a W-re es zugolvasok.
Remelem jol vagytok!
Pussz,
j.

Túry Amália

Szia! Olyan érzés volt, mintha egy rég nem látott ismerőst újra láttam! :) Nagyon nagyon örülök, hogy rádtaláltam és úgy látom bőven lesz olvasnivalóm! :) És annak is nagyon örülök, hogy jól vagytok! Nálunk is minden ok, mi még a lakásvásárlást tervezzük, közben meg dolgozgatunk ezerrel. puszi!

Jade

Ami, jo volt olvasni amit irtal, mert erdekes modon, ugyanolyan erzesem volt nekem is! Orulok, hogy kolcsonos a dolog!
Lakasvasarlas nalunk meg varat magara, de remelem, hogy innen mar sajatba koltozunk. Nektek sok sikert kivanok a kereseshez, a tovabbiakban is jo munkat! Pussz!

Related Posts with Thumbnails

Jade konyhája   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP