Nina oldalán láttam meg a receptet, azonnal eszembe jutott
Max kiírása a legújabb
VKF fordulóra. Kevés változtatással készítettem. Előételként vagy akár hideg tálak részeként tálalható, könnyen kenhető kenyérre, sós kekszre.
Hozzávalók:
- 1 csésze feta sajt, szétmorzsolva
- 1/2 csésze krémsajt
- 1/3 csésze vaj
- 1/3 csésze lilahagyma
- kevés apróra vágott piros/zöld/sárga kaliforniai paprika
- 1/4 csésze friss apróra vágott petrezselyemzöld
- 1/3 csésze fekete szezámmag vagy lenmag
Ezeket jól összekeverjük, kivéve a
szezámmagot. Hűtőben tartjuk amíg kissé megdermed a massza, hogy könnyen formázható legyen. Gombócokat formázunk, ezeket meghempergetjük a
szezámmagban.
Thank you Nina for the recipe!
Nagyon klassz a gombócos menüd minden gombóca. :)))
VálaszTörlésJó ötlet ez a fetás gombóc, kipróbálom én is!
VálaszTörlésKoszonom szepen Egycsipet! Te most nem indultal a VKF-en? Vagy csak en nem vettem eszre?
VálaszTörlésOttis, szerintem is zsenialis volt az otletszerzo. Ma ezzel kentem meg a szendvicsemet, olyan fincsi volt...