Hétvégén
Thrini-
nél készült el nagyon guszta kis csigákban. Mivel hamar elkészül, ez volt egyik este a vacsink.
2 apró kockákra vágott, fűszerezett
csirkemell, 1
lilahagyma, néhány fej gomba, piros, zöld és sárga kaliforniai paprika és 8
fapálcika kellett hozzá. Főtt rizzsel tálaltam.
Annyira szeretem.....annyira guszta!!! Húúú....
VálaszTörlésÍrhatom ugyanazt, mint Andi? :D
VálaszTörlésÉn is nagyon szeretem és szuper képeket hoztál róla!
Nagyon jól néz ki. A színek....
VálaszTörlésImádjuk
Koszonom szepen!
VálaszTörlésEloszor csinaltam, muszaj volt foltennem... :D
Kedves Judith!
VálaszTörlésAz lenne a kérdésem, hogy kb hány percig sütötted, és milyen vastagságban ért bele az olajba?
Köszönöm!
Rita
Szia Rita!
VálaszTörlésÉn egy bordázott aljú öntöttvas serpenyőben sütöttem, kevés olaj volt benne, igy igazából alig érte olaj az alját. 3-4 percig sütöttem minden oldalát és később jutott eszembe, hogy hamarabb átsül ha le is fedem. Legközelebb igy, fedő alatt sütöm majd. Mi jól átsütve szeretjük a húsokat, igy inkább megpiritom.
Annyit javasolnék, hogy ne szorosan fűzd a fapálcikára őket, hamarabb átsülnek. Erre is most jöttem rá...
Sok sikert, remélem izleni fog!
Nagyon guszta! Nem készítettem még, biztos fincsi....
VálaszTörlésmilyen régóta tervezgetem én is a saslikot,de mostmár tényleg csinálnom kell, ezek nagyon gyönyörűségesek..nyamm:)))
VálaszTörlés