2010. február 11., csütörtök

Csirkés saslik


Hétvégén Thrini-nél készült el nagyon guszta kis csigákban. Mivel hamar elkészül, ez volt egyik este a vacsink.



2 apró kockákra vágott, fűszerezett csirkemell, 1 lilahagyma, néhány fej gomba, piros, zöld és sárga kaliforniai paprika és 8 fapálcika kellett hozzá. Főtt rizzsel tálaltam.



8 megjegyzés:

  1. Annyira szeretem.....annyira guszta!!! Húúú....

    VálaszTörlés
  2. Írhatom ugyanazt, mint Andi? :D

    Én is nagyon szeretem és szuper képeket hoztál róla!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól néz ki. A színek....
    Imádjuk

    VálaszTörlés
  4. Koszonom szepen!
    Eloszor csinaltam, muszaj volt foltennem... :D

    VálaszTörlés
  5. Kedves Judith!
    Az lenne a kérdésem, hogy kb hány percig sütötted, és milyen vastagságban ért bele az olajba?
    Köszönöm!
    Rita

    VálaszTörlés
  6. Szia Rita!
    Én egy bordázott aljú öntöttvas serpenyőben sütöttem, kevés olaj volt benne, igy igazából alig érte olaj az alját. 3-4 percig sütöttem minden oldalát és később jutott eszembe, hogy hamarabb átsül ha le is fedem. Legközelebb igy, fedő alatt sütöm majd. Mi jól átsütve szeretjük a húsokat, igy inkább megpiritom.
    Annyit javasolnék, hogy ne szorosan fűzd a fapálcikára őket, hamarabb átsülnek. Erre is most jöttem rá...
    Sok sikert, remélem izleni fog!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon guszta! Nem készítettem még, biztos fincsi....

    VálaszTörlés
  8. milyen régóta tervezgetem én is a saslikot,de mostmár tényleg csinálnom kell, ezek nagyon gyönyörűségesek..nyamm:)))

    VálaszTörlés