2010. március 11., csütörtök

Vörös tonhal steak


Nemrégiben a Drágám 3 féle hallal állított haza. Hozott vörös tonhal steak-et, angolnát és tengeri sügért. Én, aki soha nem készítettem halat, kissé félve álltam a feladathoz, de amint utánaolvastam, rájöttem, hogy nem olyan nagy dolog, mint gondoltam.

Például a tonhalat csak sózni, borsozni kell, majd 2-3 perc alatt mindkét oldalát kevés olivaolajon megsütni. Így készült ez a fenti képen látható steak is. Krumplipürével, savanyúsággal tálaltam. Fantasztikusan finom!

A többi halról később írok...
Recept innen .

4 megjegyzés:

  1. Huhh, jól néz ki! Egy szeletért integethetek? :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom a natur sült halakat. Nagyon guszta

    VálaszTörlés
  3. Koszi Editkem! Finom is volt...

    Egycsipet, vettem! :) Koszi!!!

    Bianka, mostmar en is! Azota kedvenc lett!

    VálaszTörlés