Nemrégiben a Drágám 3 féle hallal állított haza. Hozott vörös tonhal steak-et, angolnát és tengeri sügért. Én, aki soha nem készítettem halat, kissé félve álltam a feladathoz, de amint utánaolvastam, rájöttem, hogy nem olyan nagy dolog, mint gondoltam.
Például a tonhalat csak sózni, borsozni kell, majd 2-3 perc alatt mindkét oldalát kevés olivaolajon megsütni. Így készült ez a fenti képen látható steak is. Krumplipürével, savanyúsággal tálaltam. Fantasztikusan finom!
A többi halról később írok...
Recept innen .
Hát ez nagyon guszta...
VálaszTörlésHuhh, jól néz ki! Egy szeletért integethetek? :)
VálaszTörlésImádom a natur sült halakat. Nagyon guszta
VálaszTörlésKoszi Editkem! Finom is volt...
VálaszTörlésEgycsipet, vettem! :) Koszi!!!
Bianka, mostmar en is! Azota kedvenc lett!