2011. március 16., szerda

Kifőztük évforduló



Az elmúlt héten megjelent a Kifőztük magazin születésnapi száma sok-sok finomsággal, ráadásul szebb kivitelezésben, mint valaha! Megújult a lap, ugyanakkor megújult a weboldal is, ahonnan továbbra is ingyenesen letölthetők a korábbi számok. Ezentúl a recepteket is lehet az oldalon olvasni, ugyanis felkerült az első 5 szám tartalma, folyamatosan bővül majd a receptek száma. Ha gondban vagyunk, hogy mit is főzzünk, ötleteket találhatunk a nap receptje linken, ki lehet kapcsolódni néhány percre a kirakós játékkal.


Ebben a számban túlnyomóan nemzetközi ételek találhatók, annak tiszteletére, hogy 1 évesek lettünk. A megszokott módon előételek, levesek, desszertek, italok és technikákról szólnak a receptek, én a kelt kategóriát erősítettem, valamint az előételekhez hoztam egy kínai tavaszi tekercset, és a desszertekhez egy nagyon finom édességet, az angyalok süteményét.
Kellemes lapozgatást, jó sütést-főzést kívánok!

5 megjegyzés:

  1. Gratulalok, s ertekelem munkatok es faradsagotok!

    VálaszTörlés
  2. Kukk be hozzám, vár egy meglepetés...

    VálaszTörlés
  3. Kérlek nézz be hozzám, vár nálam egy díjacska!

    VálaszTörlés
  4. Nálam is vár egy kis meglepi:-))
    http://gesztenyeblog.blogspot.com/2011/03/dijeso-es-koszonet.html

    VálaszTörlés
  5. Draga Iri, koszonom szepen a tobbiek neveben is a folyamatos ertekelest, batoritast! Nagyon kedves vagy!

    Illeskrisz, Nea, Gesztenye, koszonom szepen a kedves meglepiket!

    VálaszTörlés