2010. április 26., hétfő

New York - i sajttorta



Volt már korábban egy erről szóló bejegyzésem itt, valamikor tavaly ősszel. Akkor egyik kedves barátnőm hozta ezt a sütit a Hálaadás-napi vacsorára és már akkor is nagyon ízlett, bár utólag értesültem, hogy akkor volt némi eltérés az eredeti recepttől.

Hétvégén elkészítettem én is ugyanazt a receptet használva, ami a Philadelphia krémsajt csomagolásán található, vagyis a "hivatalos" sajttorta recept szerint. Nagyondenagyon finom lett!! Ezután én már biztosan nem próbálkozom más recepttel, mert ez az eddigi legfinomabb, amit valaha ettem. Állítom, hogy finomabb a boltinál is, márpedig nem egy cukrászterméket kóstoltam már.

Bátran ajánlom kipróbálásra! Egyáltalán nem nehéz elkészíteni, viszont jó sok krémsajt kell hozzá. Ellenben garantált a rengeteg "jajjdefinom" megjegyzés falatozás közben!


Szívből köszöntöm a 200. olvasómat is, Jutkát! Hamarosan lesz egy külön bejegyzés ennek tiszteletére, újra kedveskedni szeretnék Nektek, kedves olvasóknak, akik rendszeresen benéztek hozzám.
Addig is kellemes hetet kívánok Mindenkinek!

20 megjegyzés:

Kiss Judit

köszi, rendszeresen olvastalak eddig is, jó itt nálad lenni.puszi.

Gál Edith

Én is kérek ilyen New York-i sajttortát!!! :))Nagyon guszta!!!
Puszik

Piroska

Odavagyok a sajttortaert!!!! koszi a receptet.puszi

Ms. Poppy

Mostanában én is rákattantam a krémsajtos édességekre. Olyan krémesek, és könnyűnek hatnak, jó sok gyümölccsel isteniek!
Gyönyörűek a képen szereplő példányok! Kép alapján megsütném.:D
Grat a 200. olvasódhoz!

Bianka

Még sosem ettem, de gyönyörű ideje lenne kipróbálni :)

Kata

Ez megint csodaszép!!! el is hiszem neked, hogy nagyon finom.

Melinda

Gyönyörű szép, és nagyon finomnak tűnik! Gratulálok a blogodhoz!

Névtelen

Szia Judith!

csodásan néz ki a süti!
megennék most egy szeletet....:)
megírnád a receptet?vagy az előző alapján kell elkésziteni?:)

üdv.Livi

Moha

Nagyon szépek lettek!

Ottis

Nagyon guszta, de ennék belőle .-)

egycsipet

Csodaszép, és biztosan nagyon finom is! :)

Juci

Csodálatos! Csodálatos! Csodálatos!

Judith

Jutka, koszonom meg1x!

Edith, majd ha hazamegyunk, sutunk!

Piroska, ezt erdemes kiprobalni! Nagyon szivesen!

Ms. Poppy, koszonom szepen! Nos, ez valoban kremes-selymes edesseg.

Bianka, ki lehet probalni csak fel adaggal, hogy lasd, egyaltalan izlik-e...

Kata, Melinda, koszonom szepen!

Livi, orulok, hogy itt vagy! :) Igen, a recept a korabbinal megtalalhato. Nem akartam ujra beirni, ha mar szerepel egyszer...

Moha, Ottis, Egycsipet, Juci nagyon szepen koszonom, hogy beneztetek!

Raindrop

Legalább 2 perce nézem...
Gyönyörű!

Judith

Raindrop, koszi! :)

Bar ezek mar csak az utolso 3-4 szelet voltak, nem is a legszebbek...

Tündérlány

Szia Judith!
7végén megsütöttem a barátnőmnek névnapi ajándékként, bár csak a mini verziót fele mennyiségekkel kicsi toa formában, mert a kiszerelés-ár-fizu arányban nem a Philadelphia vezet, de tutira akartam menni. Jelentem jó nagy dícséretet kaptam. Köszönet érte!

Judith

Tündérlány, nagyon örülök, hogy finomra sikerült! Szerintem ez nem csak Philadelphiával lesz finom, hanem akár házi készítésűvel is. Viszont én ezt használom, mert itt ez az olcsóbb...
Mindenképpen örülök a sikerednek, köszi, hogy kipróbáltad!

Tünde

Szia Judith!
Szeretném kipróbálni a sajttortádat. Elárulnád a titkot, hogy a Tiédnek a teteje mitől maradt ilyen szép világos, letakartad?
köszi
Tünde

Jade

Szia Tunde!
Nem takartam le, pontosan ugy sutottem, ahogy a recepten szerepelt. A baratnom mondta, hogy o megfelezte az adagot, kiveve a tojast, ezert az ove lathatoan sargabb tesztaju lett (a kepen, ahol a recept is szerepel) es azt hiszem egy picit meg is egett. Szerintem nem fog megbarnulni, ha nem sutod tovabb.

Tünde

Köszi szépen! Hétvégén megsütöm és beszámolok. Házi készítésű krémsajttal fogom kipróbálni, úgyhogy duplán is izgulok. Nagyon tetszenek a receptjeid, kezdő anyukaként most kezdem magam belevetni a sütés-főzésbe így nagy hasznát veszem a részletes leírásnak és állapotfotóknak. Köszönet értük!

Related Posts with Thumbnails

Jade konyhája   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP