2011. március 16., szerda

Kifőztük évforduló



Az elmúlt héten megjelent a Kifőztük magazin születésnapi száma sok-sok finomsággal, ráadásul szebb kivitelezésben, mint valaha! Megújult a lap, ugyanakkor megújult a weboldal is, ahonnan továbbra is ingyenesen letölthetők a korábbi számok. Ezentúl a recepteket is lehet az oldalon olvasni, ugyanis felkerült az első 5 szám tartalma, folyamatosan bővül majd a receptek száma. Ha gondban vagyunk, hogy mit is főzzünk, ötleteket találhatunk a nap receptje linken, ki lehet kapcsolódni néhány percre a kirakós játékkal.


Ebben a számban túlnyomóan nemzetközi ételek találhatók, annak tiszteletére, hogy 1 évesek lettünk. A megszokott módon előételek, levesek, desszertek, italok és technikákról szólnak a receptek, én a kelt kategóriát erősítettem, valamint az előételekhez hoztam egy kínai tavaszi tekercset, és a desszertekhez egy nagyon finom édességet, az angyalok süteményét.
Kellemes lapozgatást, jó sütést-főzést kívánok!

5 megjegyzés:

iri

Gratulalok, s ertekelem munkatok es faradsagotok!

Illéskrisz Konyhája

Kukk be hozzám, vár egy meglepetés...

Nea

Kérlek nézz be hozzám, vár nálam egy díjacska!

Gesztenye receptjei és Bonbon mánia

Nálam is vár egy kis meglepi:-))
http://gesztenyeblog.blogspot.com/2011/03/dijeso-es-koszonet.html

Jade

Draga Iri, koszonom szepen a tobbiek neveben is a folyamatos ertekelest, batoritast! Nagyon kedves vagy!

Illeskrisz, Nea, Gesztenye, koszonom szepen a kedves meglepiket!

Related Posts with Thumbnails

Jade konyhája   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP