2010. február 11., csütörtök

Csirkés saslik


Hétvégén Thrini-nél készült el nagyon guszta kis csigákban. Mivel hamar elkészül, ez volt egyik este a vacsink.



2 apró kockákra vágott, fűszerezett csirkemell, 1 lilahagyma, néhány fej gomba, piros, zöld és sárga kaliforniai paprika és 8 fapálcika kellett hozzá. Főtt rizzsel tálaltam.



8 megjegyzés:

Andi

Annyira szeretem.....annyira guszta!!! Húúú....

egycsipet

Írhatom ugyanazt, mint Andi? :D

Én is nagyon szeretem és szuper képeket hoztál róla!

B.

Nagyon jól néz ki. A színek....
Imádjuk

Judith

Koszonom szepen!
Eloszor csinaltam, muszaj volt foltennem... :D

Rita

Kedves Judith!
Az lenne a kérdésem, hogy kb hány percig sütötted, és milyen vastagságban ért bele az olajba?
Köszönöm!
Rita

Judith

Szia Rita!
Én egy bordázott aljú öntöttvas serpenyőben sütöttem, kevés olaj volt benne, igy igazából alig érte olaj az alját. 3-4 percig sütöttem minden oldalát és később jutott eszembe, hogy hamarabb átsül ha le is fedem. Legközelebb igy, fedő alatt sütöm majd. Mi jól átsütve szeretjük a húsokat, igy inkább megpiritom.
Annyit javasolnék, hogy ne szorosan fűzd a fapálcikára őket, hamarabb átsülnek. Erre is most jöttem rá...
Sok sikert, remélem izleni fog!

Liza

Nagyon guszta! Nem készítettem még, biztos fincsi....

Ízlésszindróma

milyen régóta tervezgetem én is a saslikot,de mostmár tényleg csinálnom kell, ezek nagyon gyönyörűségesek..nyamm:)))

Related Posts with Thumbnails

Jade konyhája   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP