2009. június 27., szombat

Kókusztejes briós


Ma este megcsodáltam Limara gyönyörű hamburgerzsömléjét, a videó láttán eldöntöttem, hogy kipróbálom én is. Igen ám, csak nem volt hozzá itthon joghurtom. Viszont volt egy megkezdett kókusz tej a hűtőmben, így beértem a kókusz tejes brióssal. Nem csalódtam!
Első próbálkozásra, igenis örülök az eredménynek! Néhány eldőlt mire megsült, de a legközelebbi formázás jobban fog menni!

Köszönet a receptért Limarának!5 megjegyzés:

Reni

Ezek nagyon szépek lettek. Én is brióst akarok készíteni majd valamelyik nap :)

Limara

Gyönyörűek! :))Szerintem attól, hogy némelyik eldől, megreped, csálé, nem tökéletes, még jobb! Ettől házi, a mienk és nem gyári egyen termék! :))

Judith

Reni, koszi!

Limara, megegyszer koszonom!!! Az kulon megtiszteltetes szamomra, hogy beneztel hozzam. :)
A hamburgerrol meg nem mondtam le, aztan pedig a hokkaido kalacs kovetkezik. Ugye nem gond, ha a Te receptjeid szerint keszulnek majd el?

Limara

Ó, dehogy! Megtiszteltetés nekem! :))

Névtelen

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風

Related Posts with Thumbnails

Jade konyhája   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP